Új szövetséges fajok kerültek be a Battle for Azerothban

Szövetséges Fajok

Ezúttal a Blizzard a Battle for Azeroth-ban nem új fajokkal vagy kasztokkal kápráztatott el minket, hanem a már meglévő fajok egyes klánjaiból készült úgynevezett "szövetségesekkel", azaz alfajokkal. Mindkét frakció ugyanannyi szövetségest kapott, melyből kettőt a korábbi kiegészítők storyjaival lehet megkaparintani, a többit pedig az új kontinensen való kalandozás közben szerezhetitek meg.

Ebben a menüpontban a szövetséges fajokról, azok történetéről és a képességeiről olvashatsz. Amennyiben valami hibát találsz a történetbe vagy esetleg a leírásban, kérjük jelezd nekünk azt a Facebook oldalunkon, és igyekszünk majd kijavítani.

Highmountain Tauren - Horde Allied Race

Huln, az ókori háború bátor hőse, a Highmountain Tauren tiszteli a föld, a folyó és az ég szellemeit. Bár a Burning Legion betört földjeikre és elvetette a köztük lévő bizalmatlanságot, a Highmountain törzsei ismét egyesülni tudtak. Végre készen állnak arra, hogy a szent hegyeken túlra menjenek, és a Kalimdori családjuk mellé álljanak, annak érdekében hogy a nemességüket, illetve hatalmas erejüket a Hordának adják.


;             ;            

Elérhető kasztok                              Racial képességek

                                            Lightforged Draenei - Alliance Allied Race

Az elmúlt évezredek során az Army of the Light háborút indított a Burning Legion ellen a Twisting Nether-ben. A hosszú keresztes hadjáratuk során leginkább elkötelezett Draenei rituálékon mennek keresztül, hogy Lightforgeddé válhassanak, és testüket a Holy Light lényegével táplálhassák. Miután megnyerték a háborút Argusért, a Lightforged Draeneiek két dolgot szerettek volna: Azeroth védelmét az egyre növekvő fenyegetések ellen, és segíteni az Alliancet a Horda seregei ellen.


;             ;            

Elérhető kasztok                              Racial képességek

                                            Nightborne - Horde Allied Race

A védelmi gát mögött 10 000 évig elszigetelve, a Suramari elfek egyre inkább a Nightwell misztikus varázsától függtek. A hatalom fontosságának megóvása érdekében a Nightborne vezetői alkudoztak a Burning Legion-nal, amely polgárháborúba vetette királyságukat. Miután a Suramari elfek a szabadságukért küzdöttek, a Nightborne szövetségesei a Hordában keresnek segítséget, hogy egyesülve visszaszerezzék helyüket a világban.


;             ;            

Elérhető kasztok                                                   Racial képességek

                                                Void Elves - Alliance Allied Race

Sokan igyekeztek kihasználni és megtanulni az üresség korrupt varázsát. A legtöbb próbálkozó azonban csapdába esett. Elhatározva, hogy ezt az energiát Azeroth javára használja, Alleria Windrunner volt az első halandó, aki sikerrel vette az akadályt az árnyak suttogása ellen. Van a hozzátartozói közül egy csoport, akik majdnem elsajátították az üresség varázsát. Alleria megfogadta, hogy kiképezi ezeket a szelíd Elfeket, hogy ellenőrizzék a bennük lévő árnyékokat, és lendületet adjanak újdonsült erejükkel az Alliancenak.


;             ;            

Elérhető kasztok                                                   Racial képességek

                                                Zandalari Trolls

A Horda felfedezői és hóditói Zandalarra rakták voksukat, mely egy hatalmas Troll birodalom. Itt élnek a Zandalar-ok, mely Azeroth első Troll törzse volt. A Zandalar szigetén folytatott kalandozás közben szövetséget köthettek a legendás Zandalar Troll-okkal, melyet a szövetkezés után a karakterkészítő képernyőn érhettek el.

Dark Iron Dwarves

A felfedezetlen és rejtelmes Kul Tiras egy új törzset rejt, mellyel az Alliance hősei köthetnek békét és vonhatják be maguk mellé a háborúba. A Kul Tiras szigetén folytatott kalandozás közben esélyetek van szövetséget kötni a Dark Iron Dwarf fajjal, melyet a szövetkezés után a karakterkészítő képernyőn érhettek el.