A Battle for Azeroth kiegészítőben kiadott új PvP kontentek!

PvP Tartalmak

Mint tudjuk, a Blizzard minden kiegészítőben rengeteg újdonsággal kényezteti a fogyasztóbázisát, azaz a játékosokat újabb és újabb pályákkal, küldetésekkel, harcterekkel, satöbbi... Ebben a menüpontban összeszedtük nektek a lényegesebb PvP újításokat, melyet az új kiegészítőben, a Battle for Azerothban adtak ki és bocsájtottak használatra nektek, játékosoknak.

Ebben a menüpontban az új PvP motívumokról, azok történetéről és a részleteiről olvashatsz. Amennyiben valami hibát találsz a történetbe vagy esetleg a leírásban, kérjük jelezd nekünk azt a Facebook oldalunkon, és igyekszünk majd kijavítani.

Vágjunk is bele a közepébe... A Battle for Azeroth kiegészítőben egy új 20 fős Battleground, két új Arena, egy 6 fős PvP Scenario, illetve egy World PvP szerű átújított Warfront Map áll rendelkezésünkre. Ezek közül mind rendelkezik saját kis sztorival, és a Blizzardnak mindegyiknél sikerült kitalálnia valami újat.

Egy új 20 fős (10 v 10) Battleground érhető el a Battle for Azerothba!

Seething Shore

Azerothot szörnyű csapás érte, sebei mélyek, és egy erős új alkotó eleme szivárgott a felszínre. Ahogy az ellenségeskedés a Horde és az Alliance között újra kirobbant, mindkét oldal felismerte hogy hogyan fordítsák az Azeritben rejlő potenciált saját javukra az elkövetkezendő harcokban. Az Azerite Silithus közelében egy szigeten található, a Seething Shore kihivás elé állitja a csapatokat az Azerite megszerzéséért. Három lelőhely aktiv egyszerre, és az első csapat aki 1500 Azeritet gyűjt győzedelmeskedik. A sikerhez csapat koordinációra van szükségetek hogy irányitás alá vonjátok a különböző helyeken lévő lelőhelyeket szerte a szigeten, mideközben az eget kémlelni egyéb felerősitésekért ami megadhatja a csapatodnak a szükséges erőt a győzelemhez.

A Seething Shore egy 10 a 10 elleni Battleground, amit a méltán népszerű Playerunknown's Battleground, illetve a Battle Royale játékok többségéről mintáztak. Az Alliance a Skybreakeren, a Horda pedig a Orgrim's Hammer-en kezdi meg a harcot, egy rövid bevezető után pedig a mélybe kell ereszkedniük és ejtőernyő segítségével kell landolniuk az Azerite mellé. Egy időben három, összesen pedig 15 Azerite lelőhely van a szigeten. Ennek köszönhetően a harc, illetve a stratégiázás mindig a sziget más-más pontján történik. Ez teszi lehetővé azt, hogy bár a sziget kicsi, mégis változatos. Mindekőzben a harctérre küldemények érkeznek, melyek felerősítéseket (buffokat) tartalmaznak. Ezeket fel kell venned, ahhoz hogy erősebb legyél ellengfeleidnél és dominálni tudj a végsőkig a harcban.

Egy új Arena Map érhető el a Zandalar kontinensen, Zuldazar-ban.

Zuldazar Arena

A Zandalari Trollok ősi szigete, melynek mélyén találhatjuk Azeroth legősibb városát, Zuldazart. Zuldazar egy Troll város, melynek empiritikus uralkodója mélyen tisztelt volt Zandalarban. Zuldazar városa szívében található egy aréna, melyet a Zandalari Trollok arra használtak, hogy játékokat játszanak, versenyeket szervezzenek harcosaik között. Ez az aréna egyben egy börtön is, melynek falában hatalmas bestiák és be nem idomított lények vannak bebörtönözve.

Az első Zandalari Trollok, a Zuldazari aréna gladiátoraiból választották ki királyukat és hadvezérüket. A torna nyertese nem csak Zuldazarban, hanem a környező területeken, a mocsaras Nazmirban és Vol'Dun sivatagában. Az első és leghatalmasabb király Rastakhan volt.

Egy új Arena Map érhető el a Kul Tiras kontinensen, Tiragarde Sound-ban.

Tiragarde Sound Arena

Kul Tiras majdnem két harmada a kalózok és a zsoldos hadseregek kezében van. A Havenswood-i és Gor'mul-i kalózok évszázadokkal ezelőtt elfoglalták Tiragrade Sound-ot, amelyben felépítettek egy nagy kalózvárost, peremén található egy ring is. Itt méretették meg tudásukat és erejüket az ittas kalózok, és fogadtak rengeteg aranyban és kincsekben egymás győzelmére, illetve vereségére.

Az aréna egy eléggé lehangoló környezetben van, egy sötét erdő szélén, mely a tengerre néz, ahol a rettenthetetlen kalózseregek hajói horgonyoznak. Ez a hely egyébként nem csak egy aréna, egyben egy Dungeon is, melyen keresztül kell haladnunk, ha elakarunk jutni a végső ellenségig.

Egy új World PvP funkcióju Scenario érhető el a Battle for Azeroth-ban!

Plunder Uncharted Islands

A Plunder Islands egy két szigetvilágból álló térkép, melynek egyik szigetországában kezd az Alliance, a másikban pedig a Horda. Egy Scenario keretein belül, a gyüjtögetés és építkezés után, esély kerül arra hogy harcoltok egymással. Az épületekben gyártani tudsz ostromgépeket, katonákat tudsz kiképezni. A gyüjtögetett anyagokból tudsz gyártani minél több eszközt, amelyek segítségével győzelemre kisírheted csapatod.

A Scenario során nem csupán arra kell oda figyelned hogy minél kevesebb anyagot és erőforrást hagyj az ellenfél csapatának, hanem figyelned kell a környező törzsek kiirtására, támadásaira is. Rengeteg környező faj indít támadásoakt bázisod ellen, mely megvédésének megtagadása, lerombolt épületeket és halott katonákat eredményezhet.

Egyenlőre még csak ennyi információ van a Plunder Uncharted Islands-ról, azonban amint jön valami információ, frissítjük a leírásokat. A kiegészítő a nyár közepére várható, ahogy az információk is a vele járó még jelenleg titokzatos tartalmakról.